Eksklusivt

Nedenfor finner du en oversikt over eksklusive hoteller i Benidorm som tilbyr mye valuta for pengene. Flere er rene røverkjøp! 

Gran Hotel Bali – Europas høyeste hotell, åpnet i 2002. Det strekker seg 186 meter over bakken, 210 med masten inkludert! Hotellet har 18 heiser (ta med Sudoku for å få tiden i heisen til å gå) og hele 776 rom med balkonger, kapasitet til 2000 gjester, hager, 2 svømmebasseng, helsestudio, og spatjenester. Fra de øverste rommene kan man se fjellene med Terra Mitica på den ene siden, og en stor del av bylandskapet på den andre siden.

Les mer om dette hotellet.

Melia Benidorm – Stort 4-stjerners hotell med 2 flotte utendørsbasseng omgitt av grønne hager.  Store, lyse rom med marmorgulv og balkong samt badekar, flatskjerm og sofa. Spa med innendørsbasseng, boblebad, dampbad og treningsstudio, flere restauranter, snackbar ved bassenget og pianosalong. Minibank på stedet. Ligger 10-minutters gange fra Levante-stranden.

Les mer om dette hotellet.

Hotel Flamingo Oasis – Stort 4-stjerners all-inclusive-hotell i Rincón de Loix,  15-minutters gange fra Levante-stranden. Innendørs- og stort utendørs basseng, treningsstudio, spa- og velværeavdeling, restaurant, og store, moderne rom med balkong. Det tilbys aktiviteter som biljard og minigolf, samt lekeplass og barneklubb for barn og mye mer. Et godt alternativ utenfor sesongen, med mindre du liker det folksomt. God valuta for pengene!

Les mer om dette hotellet.

Sandos Monaco Beach Hotel & Spa –  4-stjerners all inclusive-hotell rundt 10-minutters gange fra Levante-stranden. Dette hotellet er kun for voksne. Sesongåpent utendørsbasseng, solterrasse, spa med boblebad, badstue, treningsstudio og massasjetjenester, bufférestaurant med stort utvalg, bar og snackbar. All-inclusive drikke fra 10 til 23. Store værelser med flatskjerm og panoramautsikt fra balkongen. Mye for pengene.

Les mer om dette hotellet.

Hotel RH Royal – Middels stort all-inclusive kun for voksne, rundt 5-minutters gange fra Levante-stranden. Utendørsbasseng, solterrasse med solsenger, badstue og treningsstudio, restaurant, samt dans og underholdning. Her får du lyse, fine rom i eksklusiv størrelse til snille priser. Rommene har blant annet balkong, flatskjerm og safe. Barer og restauranter innen gangavstand. 4 stjerner.

Les mer om dette hotellet.

Hotel Madeira Centro – 4-stjerners all-inclusive-hotell med utendørsbasseng og takterrasse med panoramautsikt over Costa Blanca. Innendørsbasseng, terrasse med boblebad ved bassenget, badstue, tyrkisk bad, og pianobar med live-musikk og dansegulv. Romslige værelser med dusj og badekar. Enkelte har også terrasse med havutsikt. Ligger noen minutter fra stranden i Levante og L’Aigüera-parken.

Les mer om dette hotellet.

Melia Villaitana – Ligger et stykke utenfor byen, og kan derfor tilby suveren luksus til prisen på et lite rom i sentrum. Den minste suiten er på 50 kvm og har stue med sovesofa, samt balkong eller terrasse, spiseområde, king-size seng, TV og badekar. Hotellet er utformet som en tradisjonell middelhavslandsby med flere utendørsbassenger. Omfattende spa- og velværesenter, flere restauranter, snackbar, tennisbaner, lekeplass og barneklubb. Frokost er inkludert.

Les mer om dette hotellet.

Pakketur

Ta en titt på pakketurer til Benidorm hvis du vil slippe å booke opphold selv.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: