Mye for pengene

Med mye for pengene menes det at hotellet har bedre fasilitetstilbud og/eller større rom enn prisen tilsier. Se forslag nedenfor:

Villa del Mar – Middels stort designhotell med topp beliggenhet ved Poniente-stranden. Utendørsbasseng med terrasse og solsenger, treningsstudio, bufférestaurant og bar, samt spa med innendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad. Det minste dobbeltrommet har godt med plass, kjøleskap og badekar. Frokost er inkludert.

Se mer om dette hotellet.

Agir – Standard dobbeltrom/tomannsrom er noe små i forhold til pris, men her betaler du egentlig for fantastisk beliggenhet på Levante-stranden og hypermoderne, fargerikt og nesten kunstnerisk interiør fra topp til tå, samt fasiliteter som tyrkisk bad, solterrasse, massasjetilbud og havutsikt fra boblebadet og bassenget. Balkong og klimaanlegg på rommene. Frokost er inkludert.

Se mer om dette hotellet.

Hotel Servigroup Pueblo Benidorm – Stort hotell rundt 5-minutters gange fra Levante-stranden, med innendørs og utendørs basseng, solterrasse, restaurant med åpent kjøkken, bar ved bassenget, spillrom, underholdningsprogram om sommeren, kafé og salongbar. Standard dobbeltrom/tomannsrom har balkong og halvpensjon er inkludert. Et røverkjøp hvis interiørdesign ikke kommer i første rekke.

Se mer om dette hotellet.

Poseidon Resort – Ligger en 5-minutters gåtur fra Levante-stranden. Stort uteområde med 2 utendørs basseng, samt hageanlegg, treningsstudio, boblebad, bufférestaurant, lekestue og cocktail-bar. Om sommeren tilbys live-underholdning, miniklubb for barn og et daglig sports- og underholdningsprogram. Rommene har enkel interiør i lyst eller mørkt tre, balkong og marmorbad. Frokost er inkludert.

Se mer om dette hotellet.

Hotel RH Corona del Mar – Middels stort hotell ved stranden i Poniente, med lagunebassenger, boblebad, badstue og treningsstudio. Lyse og fine rom med balkong eller terrasse og havutsikt (som oftest). Hotellet har restaurant og kafé med terrasse mot havet,  og tilbyr underholdningsprogram året rundt. Frokost er inkludert.

Se mer om dette hotellet.

 

Riviera Beachotel – 4-stjerners hotell rundt 5-minutters gange fra Levante-stranden. Lyse, moderne værelser med balkong og TV. Restaurant med buffémeny og à la carte-meny, uteservering, salong, og et lite utendørsbasseng med bar. Omtales som fantastisk.

Les mer om dette hotellet.

Hotel Servigroup Diplomatic – 4-stjerners middels stort hotell med kort vei til stranden i Levante. Har 4 svømmebasseng, bassengbar, sauna, dampbad og boblebad, samt restaurant med tilbud om barne- og cøliakimenyer. Lyse rom med balkonger og flatskjerm-TV. Underholdningsprogram om sommeren. Dyr er tillatt.

Les mer om dette hotellet.

Hotel Perla Residencia – Rimelig hotell 200 meter fra stranden i Levante. Utendørsbasseng med terrasse, bar og solsenger, 2 barer, og godt utvalg av restauranter og utesteder i nærheten. Behagelige værelser med TV og safe. Svært god valuta for pengene.

Les mer om dette hotellet. 

Pakketur

Vil du bestille et fiks ferdig opphold i Benidorm? Ta en titt på pakketurer til Benidorm.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: