Shopping Benidorm

Shopping i Benidorm er ypperlig til sydendestinasjon å være, med alt fra basarer som selger alle mulige slags billigsaker til eksklusive, moderne klesforretninger. Man får kjøpt sko, vesker og klær i alle stiler og prisklasser, i tillegg til smykker med spesielle design. Av uvisste grunner er babyklær spesielt stort i Benidorm.

I Old Town sørligst i byen finnes det mange butikker hvor du kan gjøre gode kjøp på skinnprodukter som vesker og sko. Levante og Rincon de Loix på østsiden har mange mote-, gave- og suvenirbutikker. Du finner også butikker med mange ulike skinnvarer på promenaden nær Rincon de Loix.

Kjøpesenter

Kjøpesenteret La Marina ligger i området Finestrat og har et godt utvalg spanske og internasjonale merker, som Zara, Mango, Casa, Jack & Jones og Guess. Du finner gratis parkering, Lidl, Carrefour og McDonalds rett over gata.

Spesialbutikker

Det finnes også en del spesialistbutikker som The Body Shop, Ale Hop med artige duppeditter, delikatesseforretninger, godteributikker og Quicksave som selger kjente britiske matvarer.

Markeder

Til sist må de mange søndags- og onsdagsmarkedene nevnes. Typisk selger de håndverk, klær, sko, kunst, antikviteter og en rekke annet. I sentrum nær Hotel Pueblo holdes et stort utendørsmarked, og man kan gjøre skikkelige varp hver søndag på det populære loppemarkedet El Cisne.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: