Terra Mitica

Terra Mitica (Mythical Land) er en stor fornøyelsespark som er delt inn i fem soner: Roma, Hellas, Egypt, middelhavsøyene og Iberia. Denne parken har en mengde forskjellige attraksjoner for alle aldre – skranglete, våte, lynraske, heseblesende og rolige, i tillegg til regelmessige forestillinger med de gamle sivilisasjonene som tema. Her tilbringer man lett en hel dag. Som en bonus har man flott utsikt over Benidorm.

>> Vil du oppleve Terra Mitica og alt det andre Benidorm kan by på? Klikk her for å se hoteller i Benidorm eller her for tilbud på pakkereiser til Benidorm.

Terra Mitica

Store attraksjoner er for eksempel Europas lengste berg- og dalbane i tre, rafting ned en elv, og berg- og dalbane à la Tømmerrenna på Tusenfryd. Parken har flere restauranter med greie priser, og piknikområder hvis man har medbrakt lunsj. Det finnes også et svømmebasseng, og en interaktiv 5D-kino!

Adkomst til Terra Mitica

Det er lurt å kjøpe billetter på forhånd, da det er dyrest å kjøpe på stedet. Man kommer seg lett til Terra Mitica fra Benidorm med bussene (nummer 1) som går helt opp til porten. Å kjøre tar ca. 7 minutter, du vil se skilter underveis.

 

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: